Garantie & retourrecht

Garantie & retourrecht

Retourneren

’U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

'De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’’

Om gebruik te maken van dit recht kunt u een 'Retourformulierinvullen en aan ons retourneren. Dit kan via post (zie adres onderaan deze pagina) of in ingescande vorm naar sales@karperbudgetpoint.nl.

Uitzonderingen retourneren

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten: a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn j deze producten niet retourneerbaar. b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn; d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; e. die snel kunnen bederven of verouderen; f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft; g. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Garantie

De garantietermijn van karperbudgetpoint komt overeen met de fabrieksgarantietermijn.

KarperBudgetPoint

Strijthagenweg 92
6467 BS Kerkrade

sales@karperbudgetpoint.nl
+31(0)45  851 26 97
KVK nr. 60088397
BTW nr. NL021159543B01